Wie ben jij

Digital agency / webbureau / IT-bedrijf

Jij bent een recruiter/planner/medewerker van een digital agency, IT-bedrijf en bouwt webteams en bent op zoek naar een beschikbare front-end developer.

Bijvoorbeeld:

Tijdelijke interim front-end developer

Je hebt tijdelijk hulp nodig voor de front-end ontwikkeling van een aantal campagnes of projecten voor een klant die de komende tijd gepland staan, maar je hebt niet voldoende mensen.

Dit deed ik o.a. voor:

The Valley (digital agency)

Yourzine (full service dialogue marketing agency)

SIMGroep

Kubion

Scorius

Ondernemers

Je bent een ondernemer en bent op zoek naar een beschikbare front-end developer.

Ik werk tussen interim opdrachten door soms aan projecten voor ondernemers. Soms doe ik dit met anderen, of ben je zelf een grafisch vormgever of backend developer met wie ik samenwerk. Ik heb jarenlang custom - niet recht-toe-recht-aan WordPress websites voor MKB-ers gebouwd en tevens het webdesign verzorgt. Ben je zo'n ondernemer, en heeft mijn website jouw aandacht gekregen? Neem even contact op om te zien of ik beschikbaar ben.